Hello kedves idegen! :3 A nevem Lore , 90%-ban a rajzaimról fogok itt írni, de néha-néha lehet majd becsúszik pár más téma is (például gaming). Remélem jól fogod érezni itt magad! Teát és süteményt jobbra találsz.

♦ Rajz rendelés: Nyitva
♦ Rajz csere/kérés: Barátoknak (▰˘◡˘▰)

 

IndexLoreKaraktereimGaléria

 
 

 ♥ CASSIE

ShanaSolemnisFiolaNinaa

 

 

 

wat

04 teszt

2017.05.13. 06:00, lore
Címkék: énn

Mivel sunyi vagyok, elcsórtam Amy oldaláról ezt a fasza kis tesztet *ördögi nevetés* Bizony-bizony, egy mestertolvaj is vagyok, ha esetleg nem tudtátok volna, szóval csak vigyázzatok a pénztárcáitokra körülettem. :P

Na, de hanyagoljuk a felesleges fecsegést és kezdjük azt a tesztet. *-*

 

01. Mi a kedvenc filmed?
Ughh...talán az eredeti Star Wars trilógia (4-6), de ha csak egyet választhatok akkor a Mechanikus Narancs.

02. Kedvenc filmed az elmúlt öt évről?
Pssh. Nem igazán nézek mostani filmeket, hogy tejesen őszinte legyek, de akkor választok egy teljesen ranomot, Deadpool!

03. Legkevésbé kedvelt film?
Ezért még valaki meg fog ölni, de ki nem állhatom a Harry Potter filmeket....vagy könyveket. *elbújik*

04. Pilates vagy jóga?
Pilates? Jógához nincs meg a türelmem.

05. Futás vagy úszás?
Úszás. *-* Imádom a vizet, komolyan néha azt hiszem, hogy előző életemben egy hal voltam vagy valami, mert amint beüt a nyár, engem ki nem lehet robbantani a vízből.

06. Mi a kedvenc sorozatod jelenleg?
Hmm...Star Trek: TNG, az eredeti széria pedig szorosan követi a második helyen.

07. Gyémánt vagy gyöngy?
Egyik sem tud érdekelni.

08. iPhone vagy Android?
iPhone!

09. Twitter vagy Instagram?
Twitter

10. Bubis víz vagy natúr?
Natúr

>>>

 

03 kérésre

2017.05.12. 21:33, lore
Címkék: rajz

Pár napja tumblr-ön megkeresett egy non-profit cég, hogy rajzoljak nekik valamit, amivel a Lupus-ra hívnák fel a figyelmet. Ha nem tudjátok, a lupus egy autoimmun betegség, itt többet olvashattok róla. ^^ Igaz, nem szoktam nagyon kéréseket ingyen vállalni, de úgy döntöttem, ezt megcsinálom, mert jó ügyért lesz, és amúgy se lenne pofám egy non-profittól pénzt kérni. >.< Szóval ez az amit összehoztam nekik, igen még mindig pasztel. X'D

02 Fejlődés

2017.05.12. 11:24, lore
Címkék: rant

A napokban összeakadtam az egyik régi oldalammal, és szembe kellett nézzek minden "művész" legrosszabb rémálmával....meglátni a régi munkáimat! x'D Komolyan, fizikai fájdalmat érzek, ha rá kell nézzek egy régi dogomra. Főleg, hogy akkoriban még nagyban ment az emo/goth fázisom és úgy éreztem ontott vérben lehet mérni a minőséget. :P Először arra gondoltam, hogy belépek és letörlöm az összeset, hogy nyoma se maradjon,de áhhh ~ egy, nincs szivem, kettő eszembejutott, hogy írhatnék egy posztot a fejlődésemről. :3 Szóval itt is lennénk, nézzük rajzról-rajzra, hogy haladtam, és miben változtam. :3

A karakter: Cheel~ Faelian "elődje". Szegényt a kukába dobtam mert akoriban  fingom sem volt, hogyan írjak realisztikus karaktereket, aztán sokkal egyszerűbb volt újrakezdeni Faelian-al minthogy őt csiszolgassam. >.< 
A rajzról: A ruha egészen tetszik? hmm? Elkaptam a részletek úgy érzem. Ha le akarjátok ellenőrizni itt a referencia. De maga az arc, ohhh damn...x'D Anno olyan furán rajzoltam a szájat, így visszanézve olyan mintha egy kis bajszocskát rajzoltam volna fölé. o.O"" Emellett itt még használtam más színeket a paszteleken kívül. x'D Lehet majd megpróbálok, egy rajzomat kicsit élénkebben szinezni, de eddig akárhányszor próbáltam, mindig ugyanott kötöttem ki ahol elkezdtem. Valahogy mindig megoldom, hogy annyit szenvedjek a colorwheel-el, hogy upsz "megint minden pasztel lett"!

A karakter: Aztán ittvan Val elődje....Emlékeztek mit írtam a "ontott vér=minőség"-ről....na ő volt annak a korszakomnak a középpontja. Azóta azért valahogy visszakevertem magam a földre, szóval ő is hátra lett hagyva. De az ő esetében nem sajnálomm annyira, Egy nagyon sötét időszakomnak az árnyéka ő, egy helyé ahova nem szeretnék soha többé visszatérni. ^^
A rajzról: Így visszanézve sok kezdő rajzosnál látom ugyan ezt a hibát: Az arc szélességéhez képest túl keskeny áll, a szemek túl magasan vannak ebből adódóan pedig túl hosszú lessz az orr. Röviden:  Túl nyújtott arc. Érdekes, mert szinte az összes kezdő portémon megtalálható ez a jelenség. Az összesen! Másik példa rá. Aztán itt még feketével rajzoltam a drow-okat, amivől végül letettem, mert egyszerűen nagyon nehéz hihető fekete bőrszínt csinálni, plusz a mostani lilás palettám jobban bejön. ^^

Szünet! Egy kis sorozatlővés-sor: Amikor megpróbáltam lineart nélkül rajzolni, Mondtam már, hogy szerettem VÉÉÉRRRT festeni? hm?hm?, SAAAJTBÓL VAN a hold aka amikor nagyon művészi próbáltam lenni, de elfelejtettem ahoz tehetség is kell, még egy vonal nélküli próba....és lusta voltam a háttérhez(szokásos)

Aztán egy jó ideig, (szinte 1 évig?) nem igazán rajzoltam semmit, egyszerűen nem volt se kedvem, se pedig időm. Amikor végül felvettem újra a "tollat" akkor kezdtem, jobban a tényleges festés/portré készítés irányába haladni.

Ezt a rajzomat még mindig meglehetősen kedvelem, talán az orr amin változtatnék, mert mostanra már máshogy rajzolom. Talán valamikor amikor van plusz időm majd úracsinálom ezt, nem tudom.
A karakter: Rhyl Indoril. Az oblivion/skyrim karakterem, azóta őt is kidobtam. x'D (Mi ez itt egy karakter szeméttelep?)
Még a rajzról: Tudom, hogy nem szabadna dícsérni az ember saját munkáját (bár sosem értettem miért...) De imádom ahogy a szeme + köpenye sikerült itt, igaz szenvedtem is velük egy jó időt, de megérte, amikor kész lettem vele, talán ez volt az első rajzom amivel tényleg elégedett voltam. Igaz az az elégedettség nem tartott sok ideig, de na legalább egy kis időre megvolt. :3

Aztán, úgy is megy mostanában tumblr-ön ez a " 5 Kedvenc alkotásod" kihvás, szóval beteszem ide a mostani rajzaim közül azt az ötöt, ami szerintem a legjobban sikerült. ^^

01

2017.05.11. 19:38, lore
Címkék: lev kérdősor

Egy kis kérdőív, hogy jobban megismerkedjetek Lev-el. Hiszen nagyrészt róla lessz itt szó ^^" (A megszállottja vagyok, hogy finoman fogalmazzak.) Ha akarjátok töltsétek ki ti is, nem muszáj egy oc-ről, könnyű átírni úgy, hogy magadról szóljon. (Blogosoknak.) *Képre katt a teljesért*

Teljes név: Lev Nikolić
Nem és szexualitás: férfi, homoromantikus biszexuális
Etnicitás/faj: Szerb/vámpír (malkavita)
Születési hely: Belgrád, Szerbia
Bűnös szenvedélyek: Dohányzás annak számít? Plusz imád édességeket enni halomra.
Fóbiák: Klausztrofóbia. Nem bírja a bezártságot, vagy a kis szűk helyeket. Ez annak a következménye, hogy amikor Amerikába menekültek a családjával, össze voltak tömörítve a hajókon kis helyekre, és nem tudott úgy fordulni, hogy ne ütközzön bele valakibe. Valószínűleg az sem segített, hogy nagy részük beteges volt...és nem mindenki élte túl az utat.
Miért lenne híres: Ha valaki kiderítené, hogy vámpír azt hiszem eléggé kapkodnának érte. Bár ez a figyelem nem tudom mennyire lenne hasznos az egészségére nézve....Amúgy is egy "technikailag" halottnak lehet-e egyáltalán egészsége?
Miért tartóztatnák le: Gyilkosság, rablás, vandalizmus...csak a szokásos dolgok.
OC akivel összejönne: Anton valószínúleg.
OC aki megölné: Bármelyik vadász, ha lenne lehetősége rá már rég megtette volna...
Kedvenc film/köny műfaj: Régi szörnyfilmek. Godzilla, Kinkong, ... végtére is bármi jöhet amiben nagy szörnyek gázolnak át városokon, mintha csak kartonpapírból lennének.
Útált film/könyv klisé: Mivel khm...vámpírról beszélünk, a mostani "sexy" vámpír téma az agyára megy. Amikor meglátta az Alkonyatot, legszívesebben kitépte volna Edward nyelvét a torkán keresztül. Brr.
Képességek / erősségek: Lev egy malkavita. Ha gyorsan le kéne írnom, hogy az mit is jelent, akkor ezt mondanám: "Klánjuk szennyezett vére megháborította az agyukat, mindegyikük gyógyíthatatlan, bolond." De ez az őrület előnyökkel is jár, sokkal könnyebben megérzi a vele szemben álló igaz szándékát, (márha a fejében lévő hangok nem terelik el a figyelmét.) Emellett, úgymond "rá tudja tolni" másokra ezt az őrületet. Hallucinációkat tud okozni, vagy ha vicces hangulatában van egyszerűen csak idiótát csinál az ellenfeléből.
Miért szeretné valaki: Egyszerű kijönni vele, nagyon beszédes, és próbálja a legjobbját kihozni az összes szituációból, igaz nem mindig jön össze neki. Hiperaktív, lassan 100 éves, de még mindig úgy pörög mintha csak 20 lenne, senki nem fog unatkozni mellette az 100%. Egyesek szerint jó humora van, bár ő maga mindig megkérdőjelezi, hogy vajon vele nevetnek vagy rajta. 
Miért utálná valaki:  Sokan idegesítőnek tartják, mert ha nem figyel rá, hajlamos össze-vissza beszélni, aztán pedig 2 napig kell elemezni, hogy mi a fancot is mondott. Emellett gyáva és önző, mindig a saját érdekét helyezi előtérbe és igaz nem akar ártani közvetlenül senkinek, de nem zavarja ha véletlenül még is így tesz.

Visszatértem?

2017.05.11. 17:39, lore
Címkék: nyitás

Halihó!

Nos, egy szinte negyedéves szünet után, de újra itt vagyok. Rá kellett jöjjek, hogy a "sima" blogolás egyszerűen nem az én témám. Plusz, inkább tumblr-ön és twitteren szórakoztam, nameg persze megint felvettem az Elder Scrolls Online-t. Még egy kis videót is felvettem, mert ez a verziója a Dark Brotherhood-nak fantasztikus. Csak lessétek, hogy mit lehet csinálni a Blade of Woe-val:

Emellett, elkezdet beindulni a "rajzos biznissz", legutóbb egy könyvborítót fejeztem be (a képet nem fogom feltenni, nem kaptam meg rá az ok-t még) Itt is mondanám, ha bárki szeretne rajzot, nyugodtan írjon, nem vagyok olyan drága. :3 *kacsint*

No, de térjünk a lényegre! *összedörzsöli a tenyerét* Amint a bemutatkozó szövegben is írtam, nagyrészt a rajzaimról lesz szó itt. Ha belelestek a galériába, szinte az összes mostani rajzom föl van töltve (összesen olyan 15-17 körül? hirtelen nem tudom. xD) + mindegyikhez írtam egy kis leírást is.

Karakterek menü! Még csak egy lista, egyszerre akarom belinkelni az összeset és még van egy kis munkám velük, szóval jup. Még nincs kész, de nem akartam a nyitást tovább halasztgatni.

Tudom nem túl hosszú ez a bejegyzés,de nemsokára jövök egy képelemzéssel. *-*

pápá ~

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |
 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints